“SORULAR VE SORUMLULUKLAR” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“SORULAR VE SORUMLULUKLAR”

Bu haber 26 Ağustos 2023 - 16:45 'de eklendi ve 75 kez görüntülendi.

Yarınlarımızı parlak ve güvende görmek istiyorsak, zenginliklerimizi sıkıca kucaklamalıyız. Ülkemizdeki farklı etnik kökenler, kültürler ve renkler bir araya gelerek ortak bir değerler mozaiği oluşturuyor. Millet sevgimiz ise, bu farklılıklarımızı ortak Vatan sorumluluğumuzda birleştiriyor. Hem ekonomik hem de manevi olarak güçlü bir ülke inşa etme istiyorsak, belediye başkan adayı seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?

Geçmiş deneyimlerden öğrenerek, vizyon sahibi, liyakatli ve halkın değerlerine samimi belediye başkanı adaylarını desteklemeli miyiz? Yoksa sadece görünüşteki popülerlik ve manipülasyonla öne çıkan adaylara mı yönelmeliyiz?

Siyasette artık algı yönetimi dönemi sona erdi. Bilgiye ulaşımın kolaylığı sayesinde, doğru adayları tanımlama ve destekleme süreci daha şeffaf hale geldi. Peki, sizin tercihinizi belirlerken hangi etkenler önemli? Bireysel beklentiler mi, siyasi ideoloji mi, adayların projeleri mi, yoksa adayın geçmiş deneyimleri ve karakteri mi?

Tercihlerimiz, sadece bugünü değil, geleceği de şekillendirecek. Çünkü tercihlerimiz, henüz seçme hakkına sahip olmayan gelecek nesilleri etkileyecek. Bu nedenle, toplumun refahını düşünerek, adil, vizyon sahibi ve liyakatli belediye başkanı adaylarını desteklemeliyiz. Kendi çıkarlarımızı değil, toplumun refahını gözeterek ilerlemeliyiz.

Unutmayalım ki, doğru adayı desteklemek, gelecek nesillerin yaşam kalitesine ve ülkenin refahına büyük katkı sağlayacaktır. Bu önemli sorumlulukla, sadece kendi çıkarlarımızı değil, toplumun geleceğini düşünerek hareket etmeliyiz.

*Sevgi ve saygılarımla,
Musa ÖZMEN*
Tel: 05337774106
Mail: musaozmen69@gmail.com

Musa Özmenmusaozmen69@gmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası