BABADAN OĞUL’A MEKTUP! « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

EKMEKCİ’DEN RAKİPLERİNE TARİHİ ÇAĞRI

GENEL, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

BABADAN OĞUL’A MEKTUP!

Bu haber 12 Şubat 2022 - 12:38 'de eklendi ve 205 kez görüntülendi.

Hep babadan Oğula mektup vardır. Ama oğuldan babaya mektubu hiç duymadım. Babalar mı oğullarının mektubunu okumak istemiyor yoksa oğullar babalarına mektup yazmaktan aciz. Yoksa arada çok büyük bir resmiyet mi var.

Bir baba olarak bir oğlundan mektup almak isterdim hüznünü, sevincini, hayallerini ve umutlarını paylaşmak isterdim. Aşklarlarını Hayal kırıklıklarını ve bütün ızdıraplarını baba olarak paylaşmak isterdim. Oğlumun bana bir mektup yazmasını isterdim.

Oğlanlar gene babaya gene mektup yazmayacak. Babadan Oğlana mektuba ben de birkaç satır söylemek isterim Oğlum sen benim için çok kıymetlisin ve her zaman hayallerinin arkasında olacağım ve senin Hayallerine ortak olmaya çalışacağım ve senin bana hayallerini Yazacağın Mektubu sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Mektubu yazıp atmasan da Ben onu hissedeceğim ve yürekten destek diyeceğim. Babacığım hayatta kaybetmene müsade etmeyeceğim diyemeyeceğim ama her Kaybettiğinde yanında olacağım sözünü verebilirim.

Kaybedilmişlikler aslında hayat için bir kazançtır hayatın Anlamı kaybedilmişliklerin ve mutlulukların toplamından ibarettir seni sen yapan kaybedilmiş liklerinle Yaşadığın tecrübelerdir.

Oğlumdan bir mektup gelmedi gelsin isterim bütün hayallerini bütün umutlarını Ben le paylaşacağı bir mektup gelsin isterim

Op. Dr. Cüneyt Kavakckavak@yahoo.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.