KUDÜS’E MESCİD-İ AKSAYA YARDIM MI ETMEK İSTİYORSUN BUYRUN… « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

KUDÜS’E MESCİD-İ AKSAYA YARDIM MI ETMEK İSTİYORSUN BUYRUN…

Bu haber 12 Mayıs 2021 - 1:44 'de eklendi ve 470 kez görüntülendi.

Kardeşlerim Mescid-i Aksa daki yahudi zulmü mübarek ayda hepimizin yüreklerini sızlattı biliyorum.

Hepimiz lanet okuduk.kızdık beddu ettik ama bizim bu yaptıklarımızdan yahudinin hibir şekilde haberi bile olmadı Sende Kudüs’e yardım etmek istersen. Yapacağımız tek şey şu.Peygamber efendimiz Hayber’de Yahudileri kuşatma altına almıştı. Ama onlar evlerini muhkem şekilde yapmışlardı. Evleri yüksek kaleleri sağlam ulaşılması da imkansızdı. Peygamber efendimiz uzun süre onları dışarıda bekledi ama bir türlü savunma hattını yaramadı.

Ok atsalar geri dönüyor, taş atsalar yetişmiyordu. Bağırsa sesi duyulmuyordu.Evleri aşılmıyor duvarları yıkılmıyordu.Günlerce bekledi İslam ordusu. Yahudiler kalelerinden bir türlü çıkmıyordu. Müslümanların stoku bitmek sabırları da tükenmek üzereydi.
Bu uzun bekleyişten sonra Peygamber efendimiz yeni bir strateji geliştirdi. Yahudilere ait hurma ağaçları kesilecek Yahudilerin gelecekleri ticareti sekteye uğratılacaktı.Zira Yahudi için para mal her şey idi.

Ağaçlar kesilmeye başlayınca Yahudiler anlaşma yoluna gitmek zorunda kaldılar taşıyabilecekleri kadar yükle bölgeyi terk etmeye razı oldular.

Sende bugün Mescid-i Aksa için Kudüs için bi şey yapmak istiyorsan bir ağaçta sen keseceksin. Yahudi’nin ticaretine bir baltada sen vuracaksın.

Taş atsan yetişmez Yahudi’ye sövsen duyuramazsın, ok atsak Telaviv’e yetişmez,ama sen efendimiz gibi Yahudi nin ağaçlarını kesebilirsin al eline baltayı kes ağaçları..
Nasıl mı?… Evimize giren tükettiğimiz her Yahudi malı bir ağaçtır.

Kullandığın deterjan, içtiğin kola, sabun, diş macunu, çocuk bezi, saç şampuanları, sigara, kozmetik, çiklota şeker, elektronik eşya, hazır çorba, makarna , su vs. kullandığımız her Yahudi ürünü bir ağaçtır. 729 İle başlayan ürünler İsrail malı. Almayın aldırmayın. Her Müslüman kendi üzerine düşeni yaparsa bir bilinç oluşur. Kafir Yahudi kınamadan değil, kılıçtan anlar. Tüketim kılıcımızı çekelim.
Kudüs’e sahip mi çıkmak istiyoruz. Mescidi AKSAYA sahip mi çıkmak istiyoruz Yahudi zulmüne dur demek istiyorsun buyurun o zaman al eline BOYKOT baltasını kes Yahudilerin ağaçlarını…

Al eline alışveriş listesini gir mutfağına, banyonuzdaki temizlik ürünlerine bir göz atalım… Gücünün yettiğini yap… Eğer ağaç kesemiyorsak bir yaprak koparalım.

Dal koparmaya gücümüz yetiyorsa dal kıralım, bir ağaç devirmeye yetiyorsa onu devir.
Elbette zalimlerin yaptığı yanın akar kalmayacak.

Sen ayağa kalkarsan Küdüs de Mescidi aksada bizim olacak. Şimdi bizim yapabileceğimiz en etkili silah tüketimde yahudi mallarını boykot etmektir.

BUYRUN KARAR SİZİN…

Ahmet Görgülüdiyanetsen33@hotmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası