“KUR’AN AYETLERİYLE DALGA GEÇMEK NASIL BİR HADSİZLİKTİR” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“KUR’AN AYETLERİYLE DALGA GEÇMEK NASIL BİR HADSİZLİKTİR”

Bu haber 07 Nisan 2020 - 3:10 'de eklendi ve 99 kez görüntülendi.

Diyanet-Sen Mersin Şubesi Başkanı Ahmet Görgülü, Halk Tv Eski Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün’e sosyal medya hesabı twitterden koronavirüsü nedeniyle yardım kampanyasına yaptığü yorumlar ile alakalı basın açıklamasında bulundu.

Başkan Görgülü: “Halk Tv Eski Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Hakan Aygün’ Sosyal medya twitter hesabı da Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın Ülkemizin Zor zamanlarda halkımızın Bağışlarıyla Devletimizin yanında olmayı büyük görev addederek başlattığı kampanyayla ilgili büyük bir rezilliğe ve hadsizliğe skandala imza atmıştır.
“Dünya ve ülke olarak korona virüs nedeniyle zor günler yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, birbirimize yardım ederek inşallah bu zor günleri atlatacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına halkımız, sivil toplum örgütlerimiz de büyük teveccüh göstererek destek oldular.
Sözde gazeteci Hakan Aygün bu yardım kampanyasını bile anlayamamış olmalı ki sosyal medyadan yaptığı hadsiz paylaşımı ile Kur’an ayetleriyle alay ederek aşağılık bir tavır sergilemiştir. Büyük bir tehlikenin dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi sorunlara yol açtığı bir zamanda Dine ,dindara ,diyanete devlete saldırarak hakaret ederek şahsiyetsizliklerini sergileyenler asla kutsallarımızı kirletemeyeceklerdir.
Gazeteciysen eleştirini gazeteci gibi yap, Kur’an ile ayet ile dalga geçmek nasıl bir hadsizliktir. Haddini aşarak İnancımızla açıkça dalga geçen bu sözde gazeteci müsveddesine bu halk haddini gayet güzel bildirecektir. Tüm halkımızı Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum. Bizler Diyanet-Sen olarak dini değerlerimizi aşağılamaya kalkan bu hadsiz hakkında suç duyurusunda bulunacağız ve soruna kadar takipçisi olacağız.
“Kimsenin toplumsal barışı bozmaya, inanç özgürlüğünü hedef almaya ve kutsallarımıza saldırmaya hakkı yoktur. Bu bir düşünce özgürlüğü değil açıkça provokasyondur. Hem de çok çirkin bir provokasyon. Bu provokasyonlar ile milletin sinir uçlarına dokunarak ‘kaos’ peşinde koşanlar, ülkeye en büyük ihaneti yapmaktadırlar. Bu ihanetler karşısında susmayan diyanet camiası bundan sonra da sessiz kalmayacaktır”
“Bu ülkede önüne gelen dini değerlerimizle alay edemeyeceğini, dini değerlerimizi aşağılayamayacağını öğrenmelidir, yaptığı aşağılığın hesabını da yargı önünde bu millete ve tüm Müslümanlara verecektir..” Bu hadsizi Diyanet Sen Mersin Şubesi olarak şiddetle kınıyoruz. ” dedi. Kaynak: Haber Merkezi

Ahmet Görgülüdiyanetsen33@hotmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası