KÜRESELLEŞEN DÜNYA’NIN PARLAYAN YILDIZI TÜRKİYE’DE PTT « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MERSİN’İN KANAYAN YARASI”

GENEL, KÖŞE YAZILARI, YEREL HABERLER

ÇUKUROVA HAVALİMANI AÇILIŞINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

DÜNYA, EKONOMİ, GENEL, GÜNDEM, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

ARABANIZ KAPIDA YATMASIN!

EKONOMİ, GENEL, YEREL HABERLER

KÜRESELLEŞEN DÜNYA’NIN PARLAYAN YILDIZI TÜRKİYE’DE PTT

Bu haber 06 Nisan 2020 - 23:14 'de eklendi ve 346 kez görüntülendi.

Virüsle mücadele kapsamında, Sn Cumhurbaşkanımızın Halkımıza yaptığı çağrı da: “Evinizde kalın, bütün temel ihtiyaçlarınızı, medikal, donanımlarınızı, internetten yaptığınız alışverişlerinizi, maaş ve yardım ödemelerininizi evinize getirelim” demesi, PTT çalışanlarında salgın hastalığa karşı seferberlik ilanı olarak algılanmış ve top yekün teyakkuz ilanı olarak kabul edilmiştir. Devletin ve milletin dara düştüğü her anda hizmete amade olan koca çınar kurumumuz bu zor günlerde de milletin selameti için ilgili kurum ve yetkililerin telakki ettiği bütün hizmet ve görevleri kesintisiz yerine getirmeye hazır olduğunu beyan etmiş, çalışanlarımızda tereddüt ve imtina duygusu bir an olsun bile hasıl olmamıştır.
Teknolojimizle, çağdaş iletişim platformlarımızla, kargo, kurye, paket taşımacılığı ve ödeme işlemlerinde memleketin en ücra köşesine uzanan yaygın hizmet ağımızla, kendisini devlet ve millet hizmetine adamış tüm çalışanlarımızla bizlere biçilen bütün rol ve görevleri hakkıyla ve layıkıyla yerine getirdiğimizi ve getireceğimizi buradan ilan etmek ve sizlerin takdirine sunmak istiyoruz.
Salgın sebebiyle insanların evde çıkmaması ve sosyal izolasyonun sağlanması Covid-19 virüs ile mücadelede olmazsa olmaz olgular olarak kabul edilmiş ve birçok tedbir devreye sokulmuştur. Ülkemizin bu buhranlı günlerinde PTT nin stratejik önemi daha da artmış; bazı çevrelerde dudak bükülerek bakılan ve gereksiz adledilen bu kurumun aslında ne kadar önemli olduğunu gözler önüne sermiştir.
Devletimizin varlığı, Adalete, Eşitliğe, Halkımızın sağlığına, güvenliğine, feraset ve sağduyusuna bağlıdır. Bunun içindir ki; bu gün Sağlıkçılarımız, Güvenlik güçlerimiz, PTT çalışanlarımız sahada candan, Canan’dan geçerek vatandaşlarımıza hizmet etme derdine düşmüşlerdir.
Bütün bu hizmetlerin daha da yüksek başarıyla sürdürülmesi için: Hükümet eden siyasi otoritenin, şu süreçte görülen, PTT’nin eksiklerini tamamlama, çalışanlarının moral ve motivasyonunu arttırma, çalışanlar arasında statü farklılıklarını kaldırma, performans kriterlerinden kaynaklı hak ve hukuk kayıplarını giderme, kariyer edinmede engellerin aşılması, liyakat ve sadakat değerlerine önem verilmesi, yapılan özveri ve fedakarlıkların takdir edilmesi anlamına geleceğimden, yeni bir fırsat ortaya koymaktadır. Burada bütün hedef ve gaye, geleceğin PTT’sini daha da sağlam temeller üstünde yükseltmektir.

Sn Cumhurbaşkanımızın talimatları ile, PTT memur ve postacıları, güvenlik güçlerimizin nezaretinde, Mersin özelinde, AİKP ve 2022 maaş ödemelerini 1,2,3,4,5,Nisan cumartesi pazar dahil olmak üzere gece yarılarına kadar çalışarak toplam 57,912 adet nakti ödemeyi vatandaşlarımızın evinde yerine getirmiştir.
Hükümetimizin son aldığı kararlar neticesinde, TC Vatandaşı olan tüm insanımıza ücretsiz maske dağıtımının PTT AVM internet sitesinden müracaatla, yine PTT postacıları eliyle yapılacağı malumumuzdur. Tahmini olarak ülke genelinde haftalık 25 milyon maske paketini vatandaşlarımızın evlerine taşımanın hazırlığı ve bu sürecin üstesinden de hakkıyla gelmenin, milletimize mahcup olmamanın gayreti içerisindeyiz.
Biz PTT ailesi olarak, bir vatandaş, bir birey, bir sivil toplum temsilcileri olarak diyoruz ki; “Şu anın Türkiye’sinde kendi kendimize yetiyoruz. Geleceğin küresinde lider Türkiye istiyoruz. Bunun için emekçiler olarak en değerli sermayemiz, emeklerimizi devletimizin hizmetine sunuyor ve en alt kademesinden başlayarak tüm çalışanlarımızın hakkının bilfiil teslim edilmesini umuyoruz.”

Musa Özmen
Birlik Haber Sen Mersin İl Başkanı

 

Musa Özmenmusaozmen69@gmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası