MAKYAVELİST KİŞİLER « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

MAKYAVELİST KİŞİLER

Bu haber 31 Ağustos 2020 - 0:03 'de eklendi ve 58 kez görüntülendi.

Makyavelist kişiler: Çıkarları uğruna toplumun ve bireylerin en hassasiyet gösterdiği konuları bile maniple etmekten kaçınmazlar.

Makyavelist olguları karakter olarak tercih edenlerden topluma ve bireylere fayda vermesi beklenemez.

Bu kişiler; Konuşmalarında, yazılarında, davranışlarında şahsi çıkarlarını merkeze alarak her türlü entrika içine girebilir ve hadsizlik dahil yapay ve sanal cesaret gösterisi modunu benimseyebilir.

İcraatten çok algı oluşturma gayretinde olanlar iş görmede eksik olan yönlerini bu şekilde kamufle etmeyi tercih ederler.

Hezeyanları, Halüsinasyon görmeleri nedeniyle başkalarına karşı güvensizlik duymaları; kendi kurguladıkları yapay tehlikeler üzerinden korku salarak, inandırdıkları kişileri o tehlikeden yine kendilerinin kurtaracaklarını iddia ederler.

Hiyerarşik yapıda kendilerinden yetkili ve etkili kişilere özel alanlarda her türlü şirinlik yaparken, kamuoyu önünde onlara “haksız, hadsiz, ısmarlama” şeklinde ithamlarda bulunacak kadar küstahlık göstermeleri ve üslup çöküntüsü içinde olmaları aslında türbin şov maksatlıdır. Bulundukları ruh bataklığına büyük küçük kimi çekebilirlerse orada boğmak İçin sürekli sağa sola sataşırlar. Varlıklarını idame ettirmek aslında çıkarabildikleri fitne ve riyalarına bağlıdır.

Kısacası bu insanlar amaçlarına erişmek için her işi kendilerine mubah sayarlar.

Musa Özmenmusaozmen69@gmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası