“MİLLETİN DEĞERLERİNİ AYAKLAR ALTINA ALMAK SAYGISIZLIKTIR” « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

“MİLLETİN DEĞERLERİNİ AYAKLAR ALTINA ALMAK SAYGISIZLIKTIR”

Bu haber 01 Nisan 2023 - 19:50 'de eklendi ve 84 kez görüntülendi.

  Katıldığı iftar programı sonrası seccade üzerine ayakkabıları ile basarak poz veren Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Milletin değerlerini aşağılamaya, ayaklarının altına alması Ramazan ayında inanan insanların değerlerine yaptığı saygısızlık bizleri ziyadesiyle üzmüştür.
    Milletin değerlerini alenen aşağılayan, başörtüsüne bir metrelik bez parçası diyen, camileri ahıra çeviren, evrensel mesaj olan ezanı Türkçe okutan bu zihniyet kalkmış dini değerlerini yaşamak isteyen mütedeyyin halkımızla barışmak, helalleşmek istiyorum diyor.
Söz de helalleşmek istediğinizi söyleseniz de haliniz sizi ele veriyor. Takiyyenizi bu millet gayet güzel gördü. Ayakkabınızla bastığınız o seccade mütediyyin halkımızla helalleşme değil oy peşinde olduğunuzun en açık göstergesidir.
    CHP zihniyetinin her zaman halkımızın değerleri ile kavga eder olmuştur. CHP zihniyeti bu ülkede Kuran öğrenilmesini, ahlaklı, dini ve milli değerlerine sahip çıkan bir nesil yetişmesini istemiyor. 28 Şubat’ın karanlık dehlizlerinde kalan bu zihniyet her fırsat bulduğunda yeniden hortluyor. Köhnemiş alışkanlıklarla, halkının değerlerinden, isteklerinden uzak olduğunuzu zaten biliyoruz da keşke iddia ettiğiniz gibi gerçekten mütedeyyin halkımızla helalleşebilseydiniz. Halkın değerleri ile kavga etmenin sizi iktidara getirmeyeceğini anlayınca takiyye ile “saygılı” olmaya çalıştınız.,
    Sayın Kılıçdaroğlu “Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir. Kılıçdaroğlu’nun skandal pozu akıllara FETÖ elebaşı , 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Amerikan Wall Street Journal gazetesine verdiği röportajında, FETÖ’cülere mesaj verircesine ayakkabılarıyla seccadeye ters basmıştı. Siz demi bir yerlere
mesaj veriyorsunuz.
     Ancak samimiyet, iyi niyet içermeyen bu sözler hal dili ile adeta bağırdı son pozunuzla” “CHP, halkıyla kavgalı bu zihniyeti maalesef bir türlü bırakamıyor. Söz de bıraktığını iddia etse de özü öyle demiyor. Söz konusu pozu verirken Kılıçdaroğlu’nun yanında bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun “Sağdan oy almak için takiyye yapıyoruz, onlar gibi görünmeye çalışıyoruz” ifadeleri her şeyi özetliyor. Ancak bilmedikleri bir şey var. Bu halk göstermelik bir başörtülü almakla, helalleşelim demekle bu zihniyetin değişmeyeceğini ve asıl niyetlerini gayet iyi biliyor. Kazanımlarının ve özgürlüklerinin ellerinden alınmasına da bu millet asla izin vermeyecektir.”
Seccademize ayakkabıları ile basarak kutsalımıza yapılan bu saygısızlığı Diyanet-Sen Mersin Şubesi olarak şiddetle kınıyoruz.
Diyanet-Sen Mersin Şube Başkanı Ahmet Görgülü
Ahmet Görgülüdiyanetsen33@hotmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası