ZIRNIKÇI ZINDIKLAR… « Manşet Mersin | Mersin Haber Sitesi

SON DAKİKA

ZIRNIKÇI ZINDIKLAR…

Bu haber 04 Nisan 2020 - 17:14 'de eklendi ve 352 kez görüntülendi.

Çinin Vuhan kentinden tüm dünyaya yayılan hayatı hareketliliği durma noktasına getiren bir virüs gizli kalan bir çok ahvalimizi de ortaya çıkardı. Sirayet ettiği tüm ülkelerde insanların tamamını evlere mahkum ettiği gibi, İnsanlarla teması, sosyal hayatı durma noktasına getirdi.
Aynı olumsuzlukları ülkemiz dede yaşıyoruz. İnşallah en az hasarla bu musibetten kurtulmamız için devletimiz gereken tüm önlemleri almaya ve uygulamaya başladı.

Zor zamanlarda geçiyoruz. Zor zamanlarda geçmişte olduğu gibi şimdide insanlarımızın Sabır, Tevekkül, Dua, Fedakarlı, Tefekkür vb. gibi hasletlere sımsıkı sarılmanın tam da zamanı…

Bu sebeple devletimiz virüs nedeniyle işini aşını kaybeden, yaşlı bakıma muhtaç kimsesiz, dul yetim, yolda kalmış ve gibi yardıma muhtaç kim varsa bunların bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılamak için Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde tamamen gönüllülük esasına dayalı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyası başlatıldı.

Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu, “Amacımız alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz. diyerek kendiside 7 maaşını buraya bağışlayarak bu kampanyaya öncülük etti.Kısa zamanda kampanyaya fedakar halkımız büyük teveccüh gösterdi. Esas üzerinde durulması gereken bu kampanyada hiç katkısı olmayan zındık bir guruh, sosyal medyada #bizbizeyeteriztürkiyem kampanyasına, bazı yabancı ülkelerden gayrimüslimlerin bile destek olup bağış yaparken, Bir kısım zındık grup, bu işi hafife alıp böyle zamanda devlet par mı toplar kendi dağıtması gerekir gibi ifadelerde bulundular.
Bunların dün… İçi safsata dolu bir kitaba 2500 TL vermek için sabahın köründe kuyruklara girip, hiç kimseye bir faydası olamayan kampanyaları için para topladıklarını unutmadık biz.
Yönlerini kıbleye dönmedikleri halde kılınan cuma namazını eleştirmeleri, virüs aşının bulunmamasının faturasını Din adamlarına kesmeleri, Umreciler üzerinden virüsün yayıldığını ileri sürüp dine olan kinlerini kusmalarını, Diyanet çalışanını, bütçesini dillerine dolayıp kutsallarımıza saldırmaları bu hastalıklı hallerinin beyanıdır.
Mevcut siyasi iradeyi hırpalamak için,neredeyse hastalık yayılıp hastanelerin ihtiyaca cevap veremeyecek hale gelmesi için canhıraş beklemektedirler. Sağlık bakanının bizzat açıkladığı sağlık emekçisi kardeşlerimizden hasta sayısını bile haberlerinde ölü sayısı olarak verecek kadar zındık bunlar.Bunlar İhtiyaç sahiplerine destek olmak için açılan yardım kampanyasına bile #zırnıkyok diye twitter atıp karşı çıkıyorlar. Bu milletin sizin haramzede kuruşuna ihtiyacı yok. Yazıklar olsun size zındıklar.

Siz gölge etmeyin yeter #bizbizeyeteriz
” Bu Toprağın Öz Evladını İki Özelliğiyle Tanırsın…
Cenk Zamanı Canını Esirgemez; Buhran Zamanı Malını…
Bu Toprağın Hainini De İki Özelliğiyle Tanırsın…
Cenk Zamanı Arkandan Vurur; Buhran Zamanı Kalbinden .”
Bu musibet Avrupa’nın en azgınlarının bile acizliklerini ifade etmek için secdeye kapanıp yasakladıkları ezanı bile cehren okuttukları bir süreçte okunan ezanlardan, minarelerimizden yapılan dualardan rahatsız oldular. Bunlar iflah olmaz guruh…

Bular Devlet Millet,  Din Diyanet tanımaz bir guruh.
Musibetlerle savrulduğumuz günlerde bile Allahın ayetleriyle alay edecek kadar dinsizlik densizlik genlerine işlemiş bir zındık guruh bunlar.
Akıllarınca manevi değerlerimizle alay ettiklerinde başaracaklarını zannediyorlar…

Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız…

Yenileceksiniz… Yenileceksiniz…

İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz; onlar ise, bütün kitaplara iman ettiğiniz hâlde, sizi sevmezler. Onlar sizinle karşılaştıkları zaman “inandık” derler. Ama kendi başlarına kaldıklarında, size karşı kinlerinden dolayı parmaklarını ısırırlar. De ki: “Öfkenizden ölün!” Şüphesiz Allah, göğüslerin özünü (kalplerde olanı) bilir. (Ali İmran :119)

#BizBizeYeterizTürkiyem

04/04/2020

Ahmet GÖRGÜLÜ
Diyanet-Sen Mersin Şb Bşk,

Ahmet Görgülüdiyanetsen33@hotmail.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

beyaz tesettür elbiseAyakkabıBot ve çizmeGünlük ayakkabıBot ayakkabı modelleriÇizme ayakkabıTerlik ayakkabıSandaletBabetSpor ayakkabıTopuklu ayakkabıİç giyimMayoÇorapPijama takımıGece elbisesiPlaj giyimGiyimBüyük bedenEtekTrenckottarz eşofman takımları bayanMontGömlekPantolonT-shirtSweatshirtKırmızı elbiselerCeketÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası